24/7 service – Apotheek de Batau

Apotheek de Batau

24/7 service

Vanaf nu kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij Apotheek de Batau en de Galecop om uw geneesmiddelen af te halen.

Wilt u niet in de rij hoeven wachten in de apotheek, of lukt het u niet om tijdens openingsuren uw gereedstaande medicatie af te halen? Meld u dan nu aan voor de 24/7 service van deze apotheek.

U vraagt uw recepten aan zoals gebruikelijk. Zodra uw bestelling compleet is wordt deze voor u klaargezet in de afhaalautomaat. U krijgt dan direct een email met daarin een unieke afhaalcode.

Deze unieke afhaalcode vormt samen met uw geboortedatum, de toegangscode voor de automaat. Na invoeren van de code, opent zich een of meer vakjes, waarna u uw bestelling er uit kunt nemen.

Mochten er producten bij zijn die moeten worden betaald, vragen wij u hiervoor vooraf een automatische incasso af te geven.

Niet alle geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen zijn geschikt om uit te geven via deze automaat. Dit geldt in ieder geval voor koelkastartikelen en grote verpakkingen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden voor deze 24/7 service? Klik hier voor het formulier en lever dit in bij de apotheek.

Waar bevindt deze afhaalautomaat zich?

Batau: de afhaalautomaat bevindt zich rechts om de hoek, links naast de ingang van het gezondheidscentrum.

Galecop: de afhaalautomaat bevindt zich aan de achterzijde van de apotheek, Abraham Kuyperpark.